Del 20 al 22 de gener, Hostal Empúries acollirà un nou Retir amb Xuan Lan, que en aquesta ocasió incorporarà un dejuni intermitent amb la nutricionista Gemma Bes. Ens aquests dies podrem gaudir de ioga, tallers i benestar, cosa que ens ajudarà a trobar la pau interior.

De la mà de Kimaya, professora i formadora de Ioga (Wiltryh, Navarra) i Naad Yoga (Raj Academy, Londres), ens introduirem al Sound Healing, el benestar en forma de so i escolta conscient. Acompanyant Xuan Lan, coneixerem Gemma Bes, actual nutricionista de la Rafa Nadal Academy a Manacor i a Kuwait, diplomada en Nutrició i dietètica pel CESNID (Universitat de Barcelona), llicenciada en Nutrició per la Universitat King's College de Londres, postgraduada a Nutrició Esportiva (Universitat de Barcelona) i màster en PNIE (Psiconeuroimmunoendocrinologia) per la Universitat de Barcelona i
amb més de 20 anys dexperiència.

A més, els participants podran gaudir de la gastronomia de l'Hostal Empúries, l'experiència d'allotjar-se en un lloc únic a primera línia de mar, visitar les ruïnes greco-romanes o submergir-se al circuit d'aigües de l'spa.

Per obtenir més informació o inscriure's a la retirada, podeu contactar-nos: spa@hostalempuries.com - 972.77.59.39